Ma 2019. június 16, vasárnap, Jusztin napja van.

  • images/stories/slide/szamos2004001.jpg
  • images/stories/slide/szamos2004003.jpg
  • images/stories/slide/szamos2004004.jpg
  • images/stories/slide/szamos2004018.jpg
  • images/stories/slide/szamos2004065.jpg

noegylet Géberjén község 14 hölgytagja 2002-ben alapította meg az egyesületet. Jelenleg az egyesület 19 fővel működik. Az egyesület irányítását egy 5 főből álló vezetőség végzi, elnöke Szabó Miklósné.

A géberjéni női klub 2001. július 28-án egyesületté alakult, vezetőséget választott, alapszabályt fogadott el. 2002. március 11-én a Megyei Bíróság hivatalosan bejegyezte a 2017. nyilvántartási számon, Géberjén Község Nőegyesülete néven.
Együttműködési megállapodást kötöttünk Géberjén Község Önkormányzatával és Fülpösdaróc Község Önkormányzatával. Fő támogatónk a Géberjén Község Önkormányzata, de segítséget kaptunk a Győrteleki Ápoló Gondozó Otthontól, Mészáros György és neje vállalkozótól, valamint támogatóinktól.
Fő tevékenységünk a hagyományápolás, a település kulturális életébe történő bekapcsolódás, hasznos időtöltés.(dal-tánc-mesejáték tanulás és bemutatás, ajándékkészítés, kézimunka, sütés-főzés, kirándulás, baráti kapcsolatok kialakítása, ápolása).
Rendeztünk jótékonysági bálokat. Köszöntöttük az édesanyákat anyák napján, ajándékoztuk klubtagjaink gyerekeit Mikuláskor. Koszorúztunk és műsorban szerepeltünk a hősök emlékművénél. Legkedveltebb elfoglaltságunk a tánctanulás. Táncaink: mulatós tánc. keringő, csárdás, görögtánc, carleston, kán-kán. Ezekhez megfelelő ruhákat pályázati pénzből, önkormányzati támogatásból illetve a felajánlott adó 1%-ból vásároljuk meg. Adószámunk: GÉBERJÉN KÖZSÉG NŐEGYESÜLETE 18808614-1-15.
   Meghívást kapunk különböző települések falunapjára, majálisára, báli rendezvényeire, ahol egyen pólónkban jelenünk meg és a tánchoz illő ruhában lépünk fel. Az évek során készítettünk fotókat, videókat, van egyesületi albumunk. Egyesületi terítőt hímeztünk, melyen minden eddigi tag neve szerepel. Az új jelentkezők Szabó Gabriella Judit egyesületi elnöknél illetve Kovács Csabáné elnökhelyettesnél jelezhetik belépési szándékukat.
   Az éves munkatervet közösen állítjuk össze. Foglalkozásainkat kéthetenként terveztük, de fellépések előtt gyakrabban találkozunk. Több helyiség is rendelkezésre áll: iskola, egyház helyisége közösen a polgárőrséggel, művelődési ház. Reményeink szerint kialakíthatunk magunknak egy önálló, állandó egyesületi szobát.
   Köszönjük a géberjéni lakosoknak, hogy biztatásaikkal, gratulációikkal színvonalas műsorok elkészítésére, előadására inspirálnak bennünket! Megköszönjük támogatóink eddigi és további segítségnyújtását!

Elérhetőségek:
e-Mail: Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.
Mobil1: 06-30/981-3242
Mobil2: 06-70/394-3082

Géberjén, 2009. július 24.

írta: Szabó Gabriella Judit


Vissza

Elérhetőségek

email m

Géberjén Község Önkormányzata

 

4754 Géberjén

Móricz Zs. utca 30/A

 

Tel/Fax:

+36 44 357 - 231

 

Hivatalos E-mail cím:

mateneandi.vincze@gmail.com

 

mee

diszoklevel

gabrien

 

uj-tabla-3-rgb

 

epont2

 

roma log