Ma 2021. január 17, vasárnap, Antal és Antónia napja van.

  • images/stories/slide/szamos2004001.jpg
  • images/stories/slide/szamos2004003.jpg
  • images/stories/slide/szamos2004004.jpg
  • images/stories/slide/szamos2004018.jpg
  • images/stories/slide/szamos2004065.jpg

 Egészségnapot rendeztek a település művelődési házában és udvarán a helyi önkormányzat munkatársai.

geberjen

Egy projekt keretein belül komplex egészségévet tarthatnak Géberjénben – mondta dr. Oláh Csaba, aki az ominózus egészségprojekt szakmai vezetőjeként fontosnak tartja a betegségekben a megelőzés szerepét. – Egészségtudatos programot valósítunk meg egy esztendőn keresztül Géberjén. Unió által finanszírozott pályázatról van szó, amelynek az a célja, hogy a településen lakók számos olyan tevékenységben, programban vehessenek részt, amiben az egészséges életmódra, étkezésre, mozgásban gazdag életre fokozottabb hangsúlyt fektetünk.
A program első állomásán egy komplex szűrővizsgálatot csináltunk, aztán legutóbb egészségnapon vehettek részt a községbeliek, ahol különböző szűrővizsgálatokon estek át. Sportvetélkedőkben (foci, lábtenisz, darts, tollaslabda) és más programokban (újraélesztési tanfolyam, főzőverseny, jóga, thai qi, aerobic) ugyancsak sokan kipróbálhatták magukat. Mindemellett gyümölcssarkot, valamint egészséges étel-ital-, vitamin- és gyógyászati segédeszköz-kiállítást is rendeztünk az érdeklődőknek.
A helyi kezdeményezés még 9 hónapon keresztül, programok sokaságával folytatódik. Máténé Vincze Andrea polgármester hozzátette: – A következő hónapban egy biciklitúrára készülünk, júliusban pedig 3 napos egészségnapot rendezünk az előző helyszínen, ahová még több embert várunk majd szeretettel.


- KM -


Vissza

Elérhetőségek

email m

Géberjén Község Önkormányzata

 

4754 Géberjén

Móricz Zs. utca 30/A

 

Tel/Fax:

+36 44 357 - 231

 

Hivatalos E-mail cím:

mateneandi.vincze@gmail.com

 

mee

diszoklevel

gabrien

 

uj-tabla-3-rgb

 

epont2

 

roma log