Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Bentlakásos tábor Géberjénben!

4 nap 3 éjszaka

Táborainkban megtanulhatod hogyan közlekedj a vízen csónakkal, kenuval, SUP-al, megismerkedhetsz a Sulyom tanösvény élővilágával, és betekintést nyerhetsz a Cifra Major mindennapjaiba! Ha pedig elfáradtál, vagy az időjárás közbeszól, további színes programokról gondoskodunk, itt Géberjénben!

Amit kínálunk Számodra:

  • szállás a 26 fős felújított Sulyom Ifjúsági szállóban, ára 3500 Ft/fő/éj
  • gyönyörű, természetközeli környezet, környezettudatos tábor

Bentlakásos tábor Programok:

1 nap – ha megérkeztél, elfoglaltad a szállásod élő csocsó bajnokságot játszhattok a szállás melletti élő csocsó pályán!, ebéd után hagyunk számotokra egy szusszanásnyi pihenést, majd felfedezzük a Sulyom tanösvényt – díja vezetéssel 400 Ft/fő, vezetés nélkül ingyenes, majd vacsora után filmet vetítünk nektek a Csűrmoziban (idén a Marvel filmeket terveztük a táborokba vetíteni) a mozi ingyenes

2 nap – reggeli után kenutúrára invitálunk benneteket, ennek díja 950 Ft/kenu/óra, akinek kedve, és megfelelően vállalkozó szellemű a SUP-ot is kipróbálhatja, ennek díja 950 Ft/óra. Ebéd után hagyunk számotokra egy szusszanásnyi pihenést, majd kemencés kenyérlángos sütéssel várunk Benneteket a Mandragora Teaház és Kávézó kemencéihez. Reméljük ügyesek lesztek, mert ma a vacsorát Ti készítitek el magatoknak (persze ez csak vicc, a vacsora mindenképp jár J )! A program díja 800 Ft/fő. Este, ha az időjárás engedi elemlámpás túrára megyünk, ez ingyenes program.

3. nap – reggeli után kényelmes cipőt húzúnk, és a Jékey kúria megtekintése melynek díja 300 ft/fő után, a Tóbélin át átsétálunk Fülpösdarócra, ahol megnézzük a Verandás parasztudvart, a Cifra Majort, a Herbaligetet, és a Fülpösdaróci kilátót, valamint az ebédet is itt fogyasztjuk el, ennek a látogatásnak a díja 500 Ft/fő. Mivel ez egy hosszú, tartalmas program, estére, egy mozit tervezünk nektek.

4. nap Buszos Szatmár túra kísérővel (Szatmárcseke – kopjafás temető, Tunyogmatolcs – Kurta kocsma, Kisar, Nagyar – Luby kastély és a Rózsák kertje, Tiszacsécse – Móricz Ház, Túristvándi vízimalom) ennek díja 2500 Ft/fő (buszbérlés, belépők)

Étkezés:

napi 3*-i étkezés (reggeli, ebéd, vacsora ), menza jellegű 2095 Ft/fő/nap, vagy egyéni megoldással a Régi Posta büféből előre egyeztetett menü alapján (ez drágább, előzetes egyeztetetést igényel), vagy a szálláshelyen egyénileg megoldva (a szálláshely jól felszerelt főzési lehetőség az épületben adott, illetve bográcsolási, szalonnasütési lehetőség is van)

Bentlakásos tábor helyszíne: Géberjén, Kossuth Lajos u. 5, Sulyom Ifjúsági szálló

További információ: Hubert Kata

06/70-337-3526, hubert.kata81@gmail.com

Skip to content