Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

MFP Közterület karbantartástát szolgáló eszközbeszerzés MFP-KKE/2020

ZÁRÓ SZAKMAI BESZÁMOLÓ

Támogatói okirat száma: 3097249958

Támogatási összeg:           5 549 598 Ft

Támogatási intenzitás:     100 %

Projekt fizikai befejezése: 2022. március 10.

Géberjén Község Önkormányzata a Magyar Falu Program Közterület karbantartását szolgáló eszközbeszerzés megnevezésű alprogramja keretében nyert 5 549 598 Ft támogatást, melynek segítségével az Önkormányzat olyan eszközbeszerzést tudott végrehajtani, amely által a közterületek karbantartása egyszerűbb és hatékonyabb lett. Azért éreztük indokoltnak a támogatás igénylését, mert fontos számunkra, hogy közterületeink rendezettek legyenek az év minden szakaszában, illetve hogy ez könnyen fenntartható legyen. Az eszközbeszerzést önerőből nem tudtuk volna megvalósítani.

A támogatás felhasználása során megvásárlásra került 1 db GEO AM 100 rézsűkasza, 1 db GEO ATEM 330A 700 axiál permetező, 1 db DELEKS DFM 150 kivitelű talajmaró, 1 db STAREX DM 180 fűnyíró, 1 db GEO MG 170 forgóborona és 2 db kardántengely. Az eszközbeszerzést a STAREX PRO Kft. bonyolította le.

A lakosság tájékoztatását elsősorban a két helyre szabályszerűen kihelyezett falutábla segítette. Így a Községünkbe érkezők értesülhettek arról, hogy a Magyar Falu Program keretében fejlesztések történnek településünkön. Másrészt a támogatói tábla kihelyezése után az arra járók tudomást szerezhettek a támogatás összegéről és típusáról. Géberjén Község honlapján elhelyezésre került a Magyar Falu Program emblémája és záró beszámolója is. Így a megvalósítás megfelel az Arculati kézikönyv szabályainak.

A pályázat benyújtásakor tervezett céljainkat teljes mértékben elértük, vagyis a község közterületeinek karbantartása egyszerűbbé és hatékonyabbá vált. Célunk a pályázattal az volt, hogy lakóink büszkék lehessenek a vidéki életformára, rendezett környezetben élhessenek és a településkép fejlesztése is elsődleges szempont volt.

Skip to content